Tilbakemeldinger | PAT Vaskehjelp

Tilbakemeldinger

Det er veldig viktig for oss at våre kunder blir godt tatt vare på, og vi vil alltid yte maksimalt for at kundene våre blir fornøyd med våre tjenester. God tjenster har alltid vært i høysete hos oss!


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PAT Vaskehjelp
Average rating:  
 37 reviews
 by Råde Utleie AS

Pat hjelper oss med ukenlig vask av vår fellesarealer. Samt utvask av vår utleie hybel. Kunne ikke vært mer fornøyd. Veldig effektivt, godt resultat, punktlig, rask respons. og sier ja til alt ekstra som vi skulle ønsker!
Anbefaler på det høyeste!

 by Marianne Gundrosen

Super flyttevask utført av to hyggelige damer. Ryddig og punktlig. Veldig fornøyd?

 by Eldbjørg

Dette var en positiv opplevelse. Bestilte julevask med puss av vinduer. Etter at en dyktig og nøye dame har vasket and 5 er timer det nå gullende rent hos meg. Er veldig fornøyd og ønsker fast avtale med dette firma.

 by Thomas

I've been using PAT for half a year and I'm extremely satisfied with the service 🙂

 by Kasper

Jeg er veldig fornøyd!

 by Eva C L

Fast rengjøring av huset annenhver uke. Veldig fornøyd med jobben som gjøres, og kan absolutt anbefale Pat vaskehjelp videre.

 by Rita Lunde

Har brukt firmaet i noen måneder nå. Kommer hver 3. uke. Veldig fornøyd og eieren er veldig hyggelig. De kommer mens jeg er på jobb, så ser aldri hun som vasker, men deilig å komme hjem til ren leilighet 🙂 Heller ikke noe problem å si ifra hvis en ikke er fornøyd. PAT retter opp i dette med en gang. Anbefales 🙂

 by K. A. Pedersen

Regelmessig støvsuging av sofa og gulv, samt vask av gulv, 0690 Oslo. Vi har forsøkt å finne en som kan vaske hos oss fast! Vi fant Patience sitt firma! For litt over 600kr vasket hun hele leiligheten! Hun var veldig hyggelig, prisen er innenfor og jobben var godt utført! Ser fram til videre samarbeid

 by H. Hovstø

Husvask to ganger i mnd, 1415 Oppegård.  Veldig fornøyd med vasken. Hun som kom å vasket var veldig nøye og flink. Valgte dette firmaet fordi de virket seriøse og de kom med kontrakt på første oppdrag, slik at jeg kunne lese gjennom denne.

 by T. Johnsen

Ukentlig renhold av ny leilighet, 0684 Oslo.   Nøye, profesjonelle og flinke !,

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»