Desinfisering / Desinfeksjon | PAT Vaskehjelp

Desinfisering / Desinfeksjon

Desinfisering / Desinfeksjon

 

Bilde av Desinfisering Desinfeksjon

 

Dreper 99,9% av virus og bakterier.

Mange har spurt om hvordan de kan minimere spredningen av virus i hjemmet og arbeidsplassene sine for å holde seg trygge og friske. Pat Vaskehjelp Østfold AS er spesialist på å bygge desinfeksjonstjenester. Vi overholder retningslinjene for desinfisering og desinfisering av overflater for å drepe virus.

 

Vi tilby en effektiv og miljøvennlig desinfiseringsmetode i Norge ved bruk av sertifisert fogger (tåkeleggingsmaskin) og desinfeksjonsmiddel.

 

Hvorfor ringe Pat Vaskehjelp Østfold AS for desinfeksjonstjenester?

 

Pat Vaskehjelp Østfold AS lever rengjørings- og desinfiseringstjenester og følger praksis som holder spredningen til et minimum.

Pat Vaskehjelp Østfold AS ansatte er godt trent og overvåket for å overholde riktige prosedyrer når du rengjør og desinfiserer hjem og kontorer.

Når det mistenkes et virusutbrudd, følger Pat Vaskehjelp Østfold AS en desinfeksjonsprotokoll designet for å drepe bakterier, og forhindrer spredning.

Når du ringer for rengjøring og desinfisering av tjenester for å redusere spredning av virus eller andre virus, vil du få en komplett løsning som sørger for at alle overflater blir grundig rengjort og desinfisert, inkludert hver lysbryter, dørtrykk, håndtak, dørhåndtak og mer.

Denne standhaftige praksisen, kombinert med hyppig håndvask, er de mest kjente tiltakene for å forhindre spredning av virus.

 

Hvordan forhindre spredning av virus

 

Produkter som dreper andre virus og forhindrer spredning av bakterier, vil også arbeide for å forhindre spredning av virus.

 

Her er de beste anbefalingene:

 

Personer med symptomer (feber, plutselig hoste, osv.) Bør være hjemme.

Øv deg på sosial distansering: Unngå områder der folk samles. Forsøk å opprettholde seks fot plass fra andre i det offentlige.

Rengjør ofte (eller ring Pat Vaskehjelp Østfold AS for å rengjøre) alle overflater som kommer i kontakt med mennesker; lysbrytere, dørhåndtak, kraner, etc.

Desinfiser overflater regelmessig for å drepe bakterier. Bruk godkjente produkter som kan drepe virus, for eksempel Clorox, Lysol, Peroxide.

Hold vanlige områder fylt med alkoholbasert håndrenser.

Vask ofte hendene ved å skrubbe med såpe og vann i minimum 20 sekunder.

I tillegg kan du ringe Pat Vaskehjelp Østfold AS for desinfeksjonstjenester eller få et raskt tilbud.